VAKAUTTAVAT KOULUTUKSET- VAKAUTTAVAT PARI- JA PERHETERAPIAKOULUTUKSET:

MIKSI VAKAUTTAVAN PARI- JA PERHETERAPIAN JA VAKAUTTAVAN PERHETYÖN KOULUTUKSIIN KANNATTAA TULLA?

Vakauttava pari- ja perheterapiakoulutus syventää ymmärrystä kriisien ja traumojen vaikutuksista parisuhteeseen, vanhemmuuteen, perhe-elämään sekä myöskin hoitosuhteen rakentumiseen, kehittää taitoja vuorovaikutustilanteiden keholliseen säätelyyn ja tarjoaa mallin vakauttavan pari- ja perheterapiaprosessin läpiviemiseen . Koulutus antaa valmiuksia vakauttaa hoitoverkostojen toimintaa, se auttaa sote-alan ammattilaisia huolehtimaan omasta hyvinvoinnista: tärkeää on itsetuntemus, hallinnan tunne ja säätelytaidot sekä asiakkaiden kanssa että työyhteisön ja organisaation jäsenenä.


VAKAUTTAVAN PARI- JA PERHETERAPIAN KOULUTUKSET:

  • RYHMÄ 20 LAHTI/kevättalvi 2023; Yhteistyössä Päijät-Hämeen kesäyliopiston kanssa; kriisi- ja traumakoulutus Vakauttava pari- ja perheterapia pari- ja perheterapeuteille ja kokeneille sote-ammattilaisille. HAKU ALKANUT. (linkki)
  • RYHMÄ 21 KOUVOLA/ syksy 2024; Yhteistyössä Kymenlaakson Kesäyliopiston kanssa; kriisi- ja traumakoulutus Vakauttava pari- ja perheterapia pari-ja perheterapeuteille ja kokeneille sote-ammattilaisille. HAKU ALKANUT!(linkkihttps://kymenlaaksonkesayliopisto.fi/koulutukset/taydennyskoulutus/vakauttava-pari-ja-perheterapiakoulutus-30-op)
  • RYHMÄ 22 HELSINKI/ syksy 2024 ; kriisi- ja traumakoulutus Vakauttava pari- ja perheterapia pari- ja perheterapeuteille ja kokeneille sote-ammattilaisille. HAKU ALKANUT (linkki)!
  • RYHMÄ 23 TAMPERE/ SYKSY 2024; kriisi- ja traumakoulutus Vakauttava pari- ja perheterapia pari- ja perheterapeuteille sekä kokeneille sote-ammattilaisille. HAKU ALKANUT. (linkki)
  • Kriisi - ja traumakoulutus Vakauttava pari- ja perheterapia VOIT TILATA KOULUTUKSEN 12 HENGEN RYHMÄLLE (linkki)

VAKAUTTAVAN PARI- JA PERHETERAPIAN JATKOKOULUTUKSET:

  • VAKAUTTAVAN PARI- JA PERHETERAPIAN KONSULTAATIOKOULUTUS 29.9.2023-26.4.2024 HAKU ALKANUT. (linkki)
    • LUE VAKAUTTAVASTA KONSULTAATIOSTA (linkki)

VAKAUTTAVAN PARI- JA PERHETERAPIAN KOULUTUKSIA meneillään: