VAKAUTTAVAT KOULUTUKSET- VAKAUTTAVAT PARI- JA PERHETERAPIAKOULUTUKSET:

MIKSI VAKAUTTAVAN PARI- JA PERHETERAPIAN JA VAKAUTTAVAN PERHETYÖN KOULUTUKSIIN KANNATTAA TULLA?

Vakauttava pari- ja perheterapiakoulutus syventää ymmärrystä kriisien ja traumojen vaikutuksista parisuhteeseen, vanhemmuuteen, perhe-elämään sekä myöskin hoitosuhteen rakentumiseen, kehittää taitoja vuorovaikutustilanteiden keholliseen säätelyyn ja tarjoaa mallin vakauttavan pari- ja perheterapiaprosessin läpiviemiseen . Koulutus antaa valmiuksia vakauttaa hoitoverkostojen toimintaa, se auttaa sote-alan ammattilaisia huolehtimaan omasta hyvinvoinnista: tärkeää on itsetuntemus, hallinnan tunne ja säätelytaidot sekä asiakkaiden kanssa että työyhteisön ja organisaation jäsenenä.


VAKAUTTAVAN PARI- JA PERHETERAPIAN KOULUTUKSET:

 • RYHMÄ 21 KOUVOLA/ syksy 2024; Yhteistyössä Kymenlaakson Kesäyliopiston kanssa; kriisi- ja traumakoulutus Vakauttava pari- ja perheterapia pari-ja perheterapeuteille ja kokeneille sote-ammattilaisille. HAKU ALKANUT https://www.kymenlaaksonkesayliopisto.fi/koulutuks...
 • RYHMÄ 22 HELSINKI/ syksy 2024 ; kriisi- ja traumakoulutus Vakauttava pari- ja perheterapia pari- ja perheterapeuteille ja kokeneille sote-ammattilaisille. RYHMÄ ON TÄYNNÄ. KOULUTUS ALKAA! (linkki)!
 • RYHMÄ 23 TAMPERE/ SYKSY 2024; kriisi- ja traumakoulutus Vakauttava pari- ja perheterapia pari- ja perheterapeuteille sekä kokeneille sote-ammattilaisille. RYHMÄ TÄYNNÄ. KOULUTUS ALKAA. (linkki)
 • Kriisi - ja traumakoulutus Vakauttava pari- ja perheterapia VOIT TILATA KOULUTUKSEN 12 HENGEN RYHMÄLLE (linkki)

VAKAUTTAVAN PARI- JA PERHETERAPIAN JATKOKOULUTUKSET:

 • VAKAUTTAVAN PARI- JA PERHETERAPIAN BUUSTERIPÄIVÄ 6.4.2024 (linkki)
 • VAKAUTTAVAN PARI- JA PERHETERAPIAN KONSULTAATIOKOULUTUS 30.8.-15.11.2024 HAKEMUKSET 31.5.2024 MENNESSÄ. (linkki)
  • LUE LISÄÄ VAKAUTTAVASTA KONSULTAATIOSTA (linkki)

VAKAUTTAVAN PARI- JA PERHETERAPIAN KOULUTUKSIA meneillään:

 • RYHMÄ 18 HELSINKI syksy 2023; Kriisi- ja traumakoulutus Vakauttava pari- ja perheterapia pari- ja perheterapeuteille ja kokeneille sote-ammattilaisille. KOULUTUS ON ALKANUT.
 • RYHMÄ 19 TURKU syksy 2023; Yhteistyössä TYKS:n psykiatrian klinikan kanssa. Kriisi- ja traumakoulutus pari- ja perheterapeuteille ja kokeneille sote-ammattilaisille. KOULUTUS ON ALKANUT.
 • RYHMÄ 20 LAHTI/kevättalvi 2023; Yhteistyössä Päijät-Hämeen kesäyliopiston kanssa; kriisi- ja traumakoulutus Vakauttava pari- ja perheterapia pari- ja perheterapeuteille ja kokeneille sote-ammattilaisille . RYHMÄ TÄYNNÄ JA KOULUTUS ALKANUT. (linkki)

HENGITYSRYHMIÄ

Vakautta ammattilaisten ja asiakkaiden kesään-hellittäen ja hengittäen kesätauolle ja lomalle 10.6.2024 Päijät-Hämeen Kesäyliopisto linkki: https://www.paijathameenkesayliopisto.fi/koulutust...

Vakautta ammattilaisten syksyyn- hengittäen syksyyn- riittävyyden kokemusta asiakkaille ja itselle 16.8.2024 Päijät-Hämeen kesäyliopisto linkki https://www.paijathameenkesayliopisto.fi/koulutust...